TULE MUKAAN

Liity kasvavaan tukiryhmääni. Olet tervetullut mukaan tekemään vaalityötä sinulle sopivalla tavalla. Kaikki apu on arvokasta. Liity mukaan tukiryhmääni lähettämällä yhteystietosi alla.

Voit myös tukea kampanjaa lahjoittamalla EU-Suomi tukiyhdistykselle. Rahaa valitettavasti tarvitaan, jotta saadaan näkyvyyttä – somekin on kaupallinen alusta. Kaikki lahjoitukset käytetään kampanjaan. Voit myös lahjoittaa muuta kuin rahaa, esimerkiksi mainoksen itse valitsemaasi mediaan. Ks lahjoitusohjeet alempana.

Lahjoittaa voi vielä vaalien jälkeenkin. Lahjoituksilla katetaan kampanjan alijäämää.

TUE KAMPANJAA LAHJOITTAMALLA

Voit myös tukea lahjoittamalla EU-Suomi tukiyhdistyksen tilille FI87 1121 3500 0393 30. EU-Suomi tukiyhdistys r.y. on perustettu vaalityötäni varten ja kaikki lahjoitetut varat käytetään lyhentämättöminä vaalikampanjaan. Jokaisella eurolla voidaan tavoittaa lisää ihmisiä esim. sosiaalisen median kautta. Pienikin tuki on merkittävä. Kiitos!

Voit lahjoittaa vielä vaalien jälkeenkin. Lahjoituksilla katetaan kampanjan alijäämää. Pyydämme tekemään lahjoitukset 28.7.2019 mennessä.

Jos haluat lahjoittaa mainostilaa, painotyötä tms. tarpeellista tai vaikkapa artikkelin mediaan, ole yhteydessä meihin.

Toimimme lain mukaan. Europarlamenttivaaleissa ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa suoraan tai välillisesti samalta tukijalta enempää tukea kuin arvoltaan 10.000 euroa. Ehdokkaan on erikseen ilmoitettava kunkin yksittäisen tuen arvo ja sen antajan nimi, jos tuen arvo on vähintään 1.500 euroa. Yksityishenkilön nimeä ei saa ilmoittaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on alle 1.500 euroa.

Vaalirahoituksesta säädetään vaalirahoituslaissa. Lue lisää vaalirahoituksesta EU-vaaleissa.